Stelling van de dag: Er is een massa-aanranding in de stad en de gemeente heeft slechts twee mogelijkheden. Optie 1: Dit barbaarse incident zo snel mogelijk melden aan de inwoners en de rest van de buitenwereld. Optie 2: Deze uitermate respectloze massa-daad geheimhouden en doen alsof deze nooit heeft plaatsgevonden.

Oké, toegegeven: een onmogelijke keuze. Er voor kiezen om de buitenwereld op de hoogte te brengen van deze gruwelijke vertoning. Daarmee iedereen er op attenderen wat voor idiote dingen er nog meer allemaal gaande zijn in hun leefomgeving naast dat wat zij al dachten. Zich kunnen instellen op zulke gruweldaden, waardoor deze zelfs grotendeels ingedamd kunnen worden. Mogelijke consequenties daarvan zijn dat vrouwen op bepaalde tijden niet meer alleen over straat gaan en het uitermate onschuldige verdedigingsmiddel pepperspray bij zich dragen. Inderdaad, een oneerlijk en totaal onverantwoorde optie.

Wat veel eerlijker zou zijn, is dit ontiegelijk respectloze voorval verzwijgen en doen alsof het nooit gebeurd is. Met als gevolg dat deze idioten, die niet weten hoe een vrouw behandeld hoort te worden en niet begrijpen dat mannen en vrouwen hier wel gelijk zijn, gewoon doorgaan met betasten of verkrachten van vrouwen alsof het een product betreft. Kortom: de veiligheid van de inwoners radicaal verslechteren. Belangrijker zelfs, er daarmee voor zorgen dat het draagvlak waar het onder sommige delen van de bevolking al minimaal was, nog verder wordt aangetast. Dat de illegalen en asielzoekers die er bij betrokken waren, hun ‘geweldige’ reputatie kunnen behouden, ten koste van onschuldige vrouwen. Dat, dames en heren, zou veel eerlijker zijn.

Natuurlijk VOLLEDIG tegen alle verwachtingen in, gaat het overgrote deel van de mensen voor optie 1. De optie voor iedereen met een gezond verstand. Voor eerlijkheid, openheid, gelijkheid en respect voor de vrouw. De optie zonder extreem politiek correct gedrag en politici zonder ballen die hun kop in het zand steken. De optie zonder ranzige massa-verkrachtingen van westerse vrouwen door niet-westerse mannen die zich gedragen als beesten.

De gemeente van Keulen dacht hier echter totaal anders over. Zij kwam op het BRILJANTE idee dit incident geheim te houden. Niet alleen in Duitsland hadden ze het IQ van een steen. Ook in Zweden koos de politie, na eenzelfde soort misselijk makende vertoning in augustus, zich te beroepen op haar onrechtmatig zwijgrecht en de hele handel in de doofpot te stoppen. Pas naar aanleiding van de mediahype rondom de massa-aanranding in Keulen komen er meer van dit soort verhalen boven water. Ook in Finland, Zwitserland en Oostenrijk was het feest. Kiezen voor geheimhouding, om te voorkomen dat de massa zich anders volledig schaart achter de extreem rechtse partijen, dat is het argument der argumenten voor deze belachelijk onverantwoorde keuze.

Geen paniek, dit is geen middelvinger naar de illegalen en asielzoekers of aanmoediging voor de feministen onder ons. Waar het om gaat is dat het buitengewoon idioot is dat zo’n barbaars incident als dit wordt verzwegen. Overheden zijn zó bang voor de groeiende aanhang voor extreem rechtse partijen dat ze daardoor de veiligheid van onschuldige mensen op het spel zetten. De angst om als racist afgeschilderd te worden en de trots om mensen zoals Wilders, Trump en Le Penn gelijk te geven is groter dan de drang naar eerlijkheid en respect voor de vrouw. Het is krampachtig politiek correct dat er struisvogelpolitiek wordt uitgevoerd met schadelijke gevolgen voor de integratie en daarmee de maatschappij. Dat is politieke lafheid en dat is niet zoals het moet gaan.